Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Friday, May 14, 2010

Clinique Mothers Day Gift..



i planned to buy myself the clinique set.. ada jugala berangan angan suh en shahir tlg belikan... tp tak pernah mention pada dier.. hanya perutusan melalui blog sahaja... wakaka... tp di hari ibu itu.. jeng jeng....
"


"


"



"



"



"






set clinique yang diidam idamkan..wallaa~~ thanx awak !




frankly, i mmg dok berharap gak en shahir dok baca my entry dulu tuh... tp we never talk about it.. so i tak tau la dier aware ker dak... sampai la on mothers day tuh... buat surprise la kononnya... wallaaa~~ i like~~ for en shahir plak.. i luv u ! i sukker surprise2 u nih... tuing2.. bukan satu set tau...tp 2 set di baginyer.. satu lagi sbb birthday xbg hadiah katanya.. well~~ xkisahla...i sukker ajer...





ada tambahan lagi ayat dier... terima kasih sebab bagi dier pegi mancing..hahah ..walla~~ xsangka en shahir tangkap terharu plak i bg permission pergi memancing... dan tak tersangka plak la dengan memberi permission boleh dapat hadiah...hahha... marah sangatkah kalau dia pergi mancing ?!!??..ermmm... nanti tanya diri sendiri jap....



ermmm... xderla marah bebenor...cumanya lebih byk risau.. iyerla kan... mana la tau...kot terluka ker.. kena gigit ikan ker.. tersangkut mata pancing ker... terjatuh ker.. terbasah baju ker.. dan banyak la ter ter yang lain... tidakkah itu merisaukan... nanti kami 2 beranak yang tinggal ni terkontang kanting la plak.. tp sy sentiasa mendoakan supaya tidak terjadilah apa2...



dan lagi satu..bila en shahir kita pergi memancing.. tinggal berdua dengan auni.. kadang2nyer berperang jugak.. buatnyer kalau nk dukoooonng ajer... xbboleh la kiter ni nk kemana mana... haduhhh jenuh... jawabnyer makanlah apaper segera yang ada kat rumah... nk mengemas mengelap ke apa yang lain...sekadar mimpi ajerlah...



so, kesimpulannya..xdela marah.. tapi lebih kepada susah hati dan risau... pesanan penaja kepada en shahir... sentiasala berhati hati ketika memancing... igtlah orang yang tersayang. cheewwahh~~


akhir sekali selamat menjamu mata.. ikan haruan bersusun susun... ntah biler gambar ni ada dalam handphone pon tatau...layan je la... erk?! of course la yg paling besar tu en shahir yang tangkap....hahah... dia la kata...bennar atau idak tuh dier je lah yang tau...






macam askar berbaris.. eeii..tgk lama lama gelli...

No comments:

Post a Comment