Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Friday, December 16, 2011

jalan2 tupperware HQ..

nampak macam x aktif... tapi sebenarnya aktif jugak tau ! baru2 ni saya berkesempatan join team tupperware buat skin test kat HQ tupperware kat Subang Jaya.. ni sempena nak me relaunch produk Berry Gen.. so kita tunggu la hasilnya lepas seminggu nanti.. minum berry gen tu satu hal la... saya lebih terharu tgk produk2 kat HQ...aduhhh berpinar pinar mata...hahahha... giller tupperware sungguh...








sayer jadi ahli tupperware semenjak bulan 6 rasanya... tapi tak la bergiat aktif sgt sbb tgh ngandung kan... beli untuk pakai sendiri jer... lepas2 bersalin hari tuh...hmm...agak rajin jugakla pergi ambik brg..join team aktiviti...ahhaha...seronok!! brg2 tupperware pon semakin berkumpul kat rumah.. bulan lepas pon ramai yg ambik brg dari saya... seribu lebih gak la sales last month... terima kasihla kepada yang sudi mengorder yer...

status sekarang: DIQ <-- macam muri jer nak lepas bulan ni...
ahli : ada jugakla 5 6 org dah mendaftar..
mode: sukker !!

marila ramai2 kiter jadi ahli... kepada peminat2 tupperware.. kalau jadi ahli harga brg 20% lebih murah dari harga katalog... kenapa nak rugi beli mahal2... kalau ada 2 org bawah anda.. harga brg 25% lebih murah dari harga katalog... untung runcit sudah 25%... tidakkah berbaloi baloi...heheh...mari2...

No comments:

Post a Comment