Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, January 25, 2012

chocolate itu sedap~~

2 jenis chocolate melibatkan hidup saya sepanjang january ni... sejenis mmg tak merasa. tgk ajer !! tak tau la sedap ke idak... sejenis lagi makan dengan lazatnyer. Wee~~


patchi



Patchi as chinesse new year hamper for my office vvip. rupanyer lawa... and harga nyer amboihhh begitu mahal sekali. besar tu rm5 ratus lebey ma~~ membazir membazir.. sedap ke chocolate nyer... ? entahla. saya pon tak tau. tp hasil googlelan.. majority mengatakan tidaklah sesedap mana... especially nak compare ngan harga nya yg mahal. Patchi boleh didapati di outlet2 tertentu shj. di mid valley.. klcc.. and bangsar... saya tak pegi beli pon.. mintak tlg orang order kan...



whittakers



alololo...sedapnyer chocolate ni.. nyum2. my sil beli kat langkawi.. dia bagi 3 ketul.. rasa nak mintak berketul ketul lagi...hahah.. sedap! apa yang sedap pada saya sebab bercampur dengan roasted almond tuh. uihh..mmg sedap la. Sy ni mmg suka chocolate2 yang ada wafer ka.. almond ka.. hazel nut ka.. yg pure chocolate bar pon sukker gak..tp kurang sikitla.

whittaker my sil beli di langkawi...byk sungguh dia borong cokelat kat sana. balik2 alor setar tuuu dia cokelat berlambak. hahahah..seronok budak2. tapi this whittakers baru first time saya rasa. harga pon x mahal.. my sis kata 3 ketul tu rm6.50... tidakkah itu murah... haiyoyoyo... saper2 nak pi langkawi..nak pesan boleh ?!!!!





1 comment: