Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Saturday, January 8, 2011

Agihan pendapatan ASB dan ASN 2010


Semalam MIL dok tanya2 berapa dividen asb tahun ni... eh ! ye tak ye plak... saya sendiri pon lupa nak check... berapa % la aganyer boleh dapat tahun ni yer... dah siap pasang niat nak bawak kluar sket...ehhehe... bonus kan ?! apa salahnya kalau nak bawak kluar sikit... tp en shahir i kalau tahu mestiiii marah... dia cukup pantang kalau draw duit dari asb...



so dek sebab mama dok tanya2... kita pon search... search x jumpa so terus la bukak ASB nyer website... agihan pendapat / dividen asb bagi tahun 2010 ialah 7.5 sen se unit dan bonus ialah 1.25 sen se unit.. untuk asn plak... agihan pendapatan ialah 6.0 se unit... asn x de bonus yer... ooo..baru tau... then orang ramai boleh buat semakan atau kemas kini buku mulai 3 Jan...



hehe... tak taula plak kata dah boleh update buku ek... huhu.. minggu depan la update... bunyi nyer macam banyak sangat duit simpanan dalam asb tu er... tapi saya mmg ada buat potongan setiap bulan... so ada la sikit kot... heheh... jom2... kita update buku...tgk bonus dapat berapa... then cilok bawak kluar sikit... heheh...

No comments:

Post a Comment