Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, January 3, 2011

Jom pergi sekolah....




selamat bersekolah semula kepada adik2 sepupu sepapat ku.... huhuh... honeymoon korang dah berakhir... cuti sudah habesss.... ada yang form3 tuh.. haa...jgn lupa nak peksa... yang form5 pon jgn lupa ada peksa besar.... hahah....

juga diucapakan selamat la kepada sepupu sepapat ku yang no longer di benarkan ber fb or even ber internet... mmg setuju benar... selama cuti sekolah nih... mmg fb internet x berenti lansung ku peratikan... so rasakanlah bila semua dah x dibenarkan lagi...percayalah itu pon untuk kebaikan korang jugak... study jgn x study... lagipun dah ramai janji nak bg hadiah kalau result gempak nanti... so study hard!

gambar sekadar hiasan. :)) budak yang dah teringin nak pergi sekolah...sabar kakak... kakak baru 2 tahun laa...

auni: kakak nak pergi sekolah !


dan kepada anak2 yang baru 1st time pergi sekolah... selamat bersekolah. jgn nagis yer... ibu bapa yang nak menghantar anak ke sekolah darjah satu hari ni... good luck... harap2 nya tak ramai yang yang nangis x bagi mak ayah balik... hehe...

3 comments:

  1. comeynye dia pun cam nk p school yer :) sabar2 kecik lg tu..

    ReplyDelete
  2. itula aunty huda.. mmg die x sabar nak gi sekolah tu...

    ReplyDelete
  3. sonoknyerr gi soklahh kaanss.. salamm ziarahh

    ReplyDelete