Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, March 23, 2011

Lost season finale... saya pon lost gak...


Tak tau la plak semalam final episode lost nih... kami dok tgk glee la kat 711.... elok2 ajer habes glee.. baru terasa nak tgk lost... lorrr... final episode ka... kalau tau mesti tak tengok glee punyer.... so sempat la nengok setakat 10 minit yang terakhir tu ajer.... akibatnyer... mmg totally lost.... hehhehe.... kechiwa di situ...

kami tak ikut sangat lost except for season 1 dulu... we never download or buy cd whatsoever... kami hanya mengikuti lost di axn... jadi mungkin kami agak mundur dan terketinggalan dengan ke"lost"san cerita nih... frankly.. my big question mark ?? depa memang dah mati dari awal lagi ker... kalau betolla... baik tak payah susah2 buat cerita ni sampai 6 seasons kan.... what i understand from the last 10 minutes of the final episode is... sebenarnya diorang semua dah mati....betol ka? salah ka?


ok...kalau betul diorang dah mati... dari season mana yang diorang dah mati nih ? please dont tell me dari awal2 plane tu crashed... aduhh.. giller membazir la kita dok follow cerita ni all these while... so kalau la ada sesaper yang mmg faham cerita nih... tolong la explain kat saya yang x faham nih... i wish to watch the final episode tu la... bila yer ulangan dekat axn... i'm not that disturbed sbb axn mmg selalu ulang... but when exactly ek (ceh.. x disturbed la kunun)


itu sahajala luahan hati saya... seorang yang tak berapa nak paham pengakhiran siri lost nih... so sekarang dah tak de cerita nak di tengok untuk 3 malam berturut turut... season 6 lost nih seronok di layan sebab dia continuos 3 malam... itu yang bersemangat follow tuh... tup tup.... x paham jugak... nampaknya sekarang yang boleh nak tgk 3 malam pon Trilogi Cinta ajerla nampaknyer...heheh....

No comments:

Post a Comment