Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, May 5, 2011

J-Card day at Jusco Bukit Tinggi


Lately rajin benar update pasal shopping ni yer... ermm... kebetulan jer tuh... ok.. hari ni dengan esok J-Card day kat Bukit tinggi Klang... 2 hari la seperti biasa... 5 dan 6 May 2011. Rasa rasanya macam nak singgah sat lepas maghrib malam sat gi... kena tunggu sil tolong..kalau bedua dengan auni mau rebah plak nanti....




Nafsu nak bershopping tu sebenarnya x dela sgt... tambahan en shahir plak JB hari ni sampai esok... tujuan utamanya nak cari Mamy poko jer... sbb seigt igt saya.. mmg murah.. pernah pergi sekali J-card day dulu... dan dulu pon saya gi lepas maghrib... mamy poko masih byk... brg2 sale seperti diatas dia x kan letak kat tpt biasa... diorang akan longgokkan kat entrance dan kita hanya beratur dan terus byr kat kaunter special kat situ... so saya plan gitu ajerla...dah amik mamy poko..kita balik ler... tp kalau nak nyinggah2 sat tempat lain pon apa salahnyer~~~ hehehe...

kalau nak dtg mariler... cara yg paling senang korang ikut kesas jer...arah port klang exit kat bukit tinggi... senang ajer...



No comments:

Post a Comment