Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Friday, April 29, 2011

Sale pinggan mangkuk laaaagi...

Sale itu datang lagi... katrin bj berdekatan subang... saya sempat bershopping sekejap tadi waktu friday lunch break... saya mmg tak berniat nak beli apa2 buat masa ni... tp terbeli jugak... menambah koleksi gelas sahaja.... saya spend dalam 60 ringgit jer gitu...huhuh...









Antara barang yang ada itula... pan dari Mayer dan Maxim... pan dia murah sikitla compared to harga biasa kat parkson... kemudian termos La gourmet pon murah dari harga kat parkson or jusco... dekat luar mmg banyak pan...BBQ set... set gelas dan jug... boleh la kalau u all nak pi... setakat yang saya pergi taddi...org x ramai dan tempat tak crowded lansung... sbb tempatnyer pon luas... counter byr pon banyak...









Dekat bahagian dalam... ialah bahagian pinggan mangkuk... ada macam2 brand.. Royal Doulton, RCR Crystal.. luminarc dan macam2 yg lain la yg saya tak familiar sangat... pinggan mangkuk ada yang jual set.. ada yg loose... satu dalam rm5 pon ada ...rm10 pon ada...rm 15 pon ada...lagi mahal pon adda...tgk saiz la...


antara set yang saya rasa menarik ialah set di bawah ni la... saya igt nak beli tea set bawah tuh... kalau beli tea set tu ajer...harganya rm 80... tapi skang ada promotion... kena beli set food warmer tuh.. ada 3 saiz.. dengan harga rm150 (katanya harga asal rm750)... then boleh beli tea set tuh rm30.... masaalah saya... set food warmer pelbagai saiz tuh...saya xnak... adduhhh... tak jadi amik tea set tuh... kechiwaaa...




pakej tea set & food warmer 3 saiz.. rm 180... cantik sgt sbb english rose...



saya ni macam ada potensi ajer nak pergi balik kat clearance sale ni... rasa macam rugi plak tak beli... bunga pon cantik...harga pon murah... cuma saya tak de la budget untuk pinggan mangkuk... nonono...jgn fina... jangan..... mana2 peminat english rose design cawan and pinggan mangkuk...jgn tak beli !


sale sampai hari ahad yer...sampai 1 may 2011... lokasi di kawasan perindustrian UEP subang... near to USj 12 and faber castle... map boleh dapat di SINI.... kalau korang mmg nak beli... pergi jgn tak pergi !!


3 comments:

  1. wah, tentu best kan shopping tuk barang rumah. tak sabar nak ada umah sendiri =)

    ReplyDelete
  2. wowowowow...banyalk nyer less.. ha3

    ReplyDelete
  3. WAHHH MURAH TU DARI BUKU KATALOG..AI..SYG DAH 3THUN BERLALU...DIMANALAH NAK CRI MCMNI LAGI SKRG YE...

    ReplyDelete