Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, July 20, 2011

misi mencari wardrobe selesai !

alhamdulillah.. atas kerjasama kederat dan wang ringgit en shahir... misi mencari wardrobe untuk anak dan anak2 selesai sudah... thank you en shahir... setelah survey sana sini.. last sekali kami beli kat ikea lah.. igtkan nak amik yang rendah jer.. akhirnya amik jugak yg tinggi melangit... hehehe...

kerja pemasangan almari ikea ni bukanlah senang sangat.. dapat plak yg tinggi melangit gini.. tapi tidahklah secomplicated dan sesusah mana pon... en shahir sorang2 pon dapat la menyiapkannyer... cuma dia rimas gak aa nak pasang drawers sampai 4 biji tuh..heheh... kami decided amik almari ikea gak aa.. saya dah survey beberapa kedai yg lain... tp mmg takde yang sesuai dan takde yang berkenanla.. yang ni en shahir spent dekat rm600 gak le...


sebelum


selepas


wardobe ni ada 4 drawers.. 2 yang atas untuk auni...2 yang bawah untuk adik dia nanti.. tpt gantung baju sila kongsi.. bawah tpt hang baju tu boleh la letak towel, pampers, sarung bntal tilam ker... lega dah selesaikan wardobe adik beradik ni... at least telah selesai satu kerja.. next thing nak kena kemas baju2 nak bawak balik berpantang... 3 bekas... baju saya... baju baby.. baju auni... then kiter boleh prepare beg to hospital for mummy and baby.. :)

5 comments:

  1. cantik bergaya la wardrobe tu... putih lak tu.. ;) nice~~~

    ReplyDelete
  2. wahhh cantekk nyer....kemas sikit :) mcm nie nak pegi beli lahhh

    ReplyDelete
  3. salam knl... cantik sis suka jg, teringin nk beli utk ank dara sis... tp kt kb xde ikea. (mama danials.blogspot.com)

    ReplyDelete
  4. salam.tgh cari psal wardrobe, jumpa blog ni..almari ni tinggi nya yang 236 cm tu ke? pax ke? boleh masuk dalam kereta sedan tak?..hehe byk pulak tnya kan.tq!

    ReplyDelete
  5. hai Baie.. saya pon dah tak berapa ingat. rasanya saya tak pergi naik sedan.. dan rasanya dengan sedan pon x muat.

    ReplyDelete