Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, December 2, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

first time nak hantar gambar auni untuk blogger contest..mummy pon tak berapa reti lagi.. tapi kalau nak tak reti sampai biler kan.. so marilah kita cuba2...


tema contest si manja berkaca mata... ada dua gambar auni berkaca mata..dua2 berkaca mata hitam... mummy mahukan kelainan konsep.. biasanya kita akan kaitkan kaca mata hitam dengan kanak2 yang gembira, kanak2 yang tersenyum...suasana yang ceria dan gembira dan stylo.. gambar yang mummy pertandingkan ini adalah keadaan sebaliknyer...

saksikan gambarnya... jengjeng



Nama: Auni Ufaira Binti Ahmad Shahir

Umur: 11 bulan 2 minggu

auni sayang... mummy bukan berniat nak bagi auni nangis...tak sangka plak auni tak suka.. ehheeh (sorry yer gelak plak)

waktu ni auni umur 7 bulan. mummy abah n auni dalam kereta nih. mummy and abah try pakaikan spek itam kat auni..biler abah ready nak amik gambar..tiba2 auni jebek..mulut dah bengkok2..bibir dan bergetar getar..tapi masih diam..suara tak kuar pon.. abah plak tak snap2 lagi...rupanya abah tahan gelak tgk auni..(jahat abah!) and rupanya auni dah nangis..air mata mengalir..tersedu sedu..tapi tak kuar suara pon... aduh...kesiannya anak mummy...nangis merajuk rupanya...

entahla kenapa..auni takut gelap kot. and auni ni ada perangai..yang org lain pon tak leh pakai spek itam...kalau abah pakai spek itam..tak mau lansung dier tgk abah dier. muka terus masam..terus jeling abah dier...kalau mummy pakai spek itam...lagi la dier rasa macam mummy betray dier...agaknya dier jadi tak kenal abah mummy dier kalau kami pakai spek itam..sebab kesian kan auni..mummy sanggup tak pakai spek itam...tapi abah nk kena drive sayang...nanti silau plak...terpaksalah abah redha kalau auni tak mau tgk abah dalam kereta..~~

marilah sertai beramai ramai.. KLIK SINI untuk maklumat lanjut

3 comments:

  1. OK Sis, dah review and GOOD LUCK!

    ReplyDelete
  2. hai! auni pun sangat cute..mmg cute bile pakai spek tu :)

    since dh saling berblogwalking, sy add ur link k!

    ReplyDelete