Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, December 16, 2009

roses art

wow...i'm in the idea of decorating my house actually..kenapa?
everyday when i'm home from office i do hope that my home can make me feel warm and relax..tp buat masa sekarang nih...rumah macam keras2 gituh..roses ke bunga2 ke memang tak de..bau bau an pon takde..instead of table cloth..i buh table runner sahaja..my kotak tisu never been covered with those beatiful cover jauh sekali beautiful laces macam kat lovely lace tuh...
aduh...ku akui keturunan diri ini kurang berseni... tapi seni menyayi ada tau ! eheheh...

so i started off by blog hopping and goggled.. jumpalah macam2 blog on home deco...house renovation..wall sticker.. tp yg betol2 menarik perhatian is all these cottages punyer blog..

wow! cantik2la diorang punyer collections...i'm really impressed ! terharu dan terkedu...kenapa? sbb ku bukan keturunan yang reti berseni seni nih.. mungkin pada most of us benda tuh mungkin "alaa~~~ biasa jer aku tengok".. tp pada saya...sangatlah kagum..cantik2 tau cottages mereka2 nih... their really into english collections. the roses deco...antique collections.. laces.. roses candles.. alaaa~~ cantiklah ! how i wish nanti di masa hadapan ada generasi i yang boleh berseni sebegitu.... insyaAllah....

but yang betul2 i kenan is AFFEEN collection. whats more with her..is she can transformed "rubbish" into beautiful amazingly antique collections.. yang plain mampu di bunga2 kan...yang buruk mampu di perbaharui...yang tak bernilai menjadi begitu mahal. do stop by at her cottage ok.. Osusume des !

i emailed her..my first step towards decorating my house is to get those lovely candles first. even nice for birthday present... hope my small purchase may brighten up my after office day...

No comments:

Post a Comment