Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, December 21, 2009

decoupage

hati tak tenteram ..jiwa tak tenang...aduhh... decoupage betol2 menawan jiwa hati beta..aduuhh...

sekarang..tiap2 hari dok melawat lawat blog2 decoupage and home deco english style.. ah macam therapy baru i tau...dulu seronok tgk emas...eheh..

jiwa meronta ronta nak belajar buat decoupage nih... teringin benar nak buat sendiri.. macam menarik la sangat..nak buat pada semua benda2 plain yang ada kat umah tuh.. aduh.

selepas jenuh membelek belek AFFEEN colections.. saya telah ditemukan jodoh dengan D'amor cottage plak... tak jauh tempatnya dengan rumah...dekat teluk panglima garang jer... akan ku pergi dalam masa terdekat nih.. tujuan ? ada banyak tujuan...

  • a) nak beli dan beli beberapa barang yang menarik...
  • b) nak tanya bleh tak ajar saya decoupage...saya budak nak belajar...
  • c) cuci mata...kena pergi...sbb kedai dier menariks sangat ! cantik2 brg kat kedai dier..
  • d) bleh bawak auni jalan2... ehehhe...

tu lah...semangat saya nih... kat mana ? akan ku call untuk details address and map.. matte~~

2 comments:

  1. salam Norat! Lama nya tak dgr cerita, dah ada anak rupanye..comel je Auni chan..kerja mana skrg?

    ReplyDelete
  2. hi liya...ada kat nihon lagi yer..balik mesia mehla singgah umah..kerja kat tmpat yg sama lagi..area subang jaya...rumah kat klang..

    ReplyDelete