Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, June 7, 2012

Tupperware director... hohooo





yeah bebeh !! ingatkan boss kat office ni jer dapat director...huhuhu... kitter pon director jugak!! wakakaka....

setelah menceburkan diri selama hampir setahun... bermula as consultant.. then VIP consultant.. dan setelah gagal DIQ sebanyak 2 kali.... akhirnyer... Director... !!yeeehhhooooooo.....

saya ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada upline saya... kak sue comel (dan dan jadi comel !  :p ) kerana telah bertungkus lumus mengerah saya ni... walau pun saya hanyalah hangat2 tahi ayam sahaja... tanpa kak sue mungkin lagi 3 tahun pon tak jadi director la saya ni...

itula kawan kawan dan encik encik... upline yang bagus amat penting dalam multilevel business nih. kak sue bukan kenalan sejak kecik pon... accidentally terjumpa. itulah yang dinamkan rezeki ! heheheh... i lebiu la kak sue...

kenapa nak jadi director ? owwhh mestila nak jadi director... segala activity2 penting dan yg paling penting sekali.. incentive trip hanya akan di offer pabila anda bergelar director shj. bawah dari director anda kurang di beri tumpuan... yehaaaaa..... jom jadi member !!

2 comments:

  1. cayalah....ila dah 8thn join tupperware..tp xde aim pun nak jd director semua..beli, pakai n jual sikit2 je..

    ReplyDelete
  2. heheh...itupon kebetulan ajer ila... jennuh kena kerah dengan upline.

    ReplyDelete