Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, February 23, 2010

Pretty Woman-Mega Movie@TV2


Setiap malam satu cerita... hari rabu ialah hari layan CSI.. tapi last week entah kenapa tak tengok CSI.. turn to TV2.. tgk2 ada James Bond - Die Another Day. Cerita cepat dan pantas ni seronok tgk...tak sempat nak blank.. cemas sentiasa. Hujung kaki kadang2 gerak2 macam mengelak kena tembak...hahahha... apperla... dah tengok dah james bond yang nih...last tengok biller ntah.. tapi tgk lagi sekali pon tetap best gak


itu minggu lepas... minggu ni ada tgk iklan...kalau tak silap Pretty Woman.. allah..biller la last aku tgk cerita nih... jalan cerita pon dah igt2 lupa... lupa lagi banyak dari igt la.. alala~~ plan nk tgk.. cik Julia Roberts.. kalau tgk pon aper salahnya.. jangan terlelap depan tv dah la..eheh..


Mega movie tv2 every Wednesday from 10pm to 12am... pada pendapat ku movie2 yang sesuai untuk tontonan tgh malam di tengah2 weekday... feel nak tgk beriya iya pon takdela sangat... so kalau tertidor tgh2 cerita pon tak rasa ralat... jom nonton!

No comments:

Post a Comment