Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, February 25, 2010

siapa cover InTrend..



Kan dah kata~~ movie layan malam2 mmg jawabnyer tgk half way jer lah... pretty woman half way.. kalau tajuk ugly woman harus suku way jer.. gambar atas amik waktu mata dah layu2... uni chan lama dah lena.. igt nak siapkan sekali baju antar umah bbsitter... tp mata dah tak terdaya..

anyway... semalam gi giant cari sabun uni-chan.. lalu depan magzine shop..biasala cari my Intrend.. emm..mmg dah selalu beli. selama ni dok kompius mencari indentiti sendiri...aiceh identiti tuh~~ hentam je la... ye la...mencari cari magazine apa yang sesuai untuk jiwa raga beta nih.. beli la keluarga la~~ wanita la~~ perempuan la~~ hampeh tak kenan.. then try Intrend.. AAA~~ ada kenan ! ada chemistry ! aiceh~~ tlg la layan aku ni eh...dah 4 5 bulan jadi pembeli setia..ahahah.. oh ya! **beli magazine ka..buku ka...lap top ka... jgn lupa simpan resit.. buat claim income tax nantih**

Okeh balik cerita Intrend tadi.. cove dier nih...macam ku kurang kenal sket.. cuba perati.. sekali tgk ku betul2 tak cam... ** abaikan nama yang tertulis tepi tuh *** aisey...sebenarnyer aku mmg terlupa ada nama kat situ...hahaha..


haa !! kalau takde tulih nama dia kat situ..aku tak kenal ! betol tak ?! betol tak ?! sokkoonngg ler... eye shadow very the brownie..smookey.. rambut dah straight ! no more MERAH MAK NGAH lipstick ! Gud for you... very wise! prefer dier gini lagi... dari pakai lip stick yang meraaahhhh menyala tuh... tollong ! ku tak suka!

Gambar next ni pon nmpak different.. i really prefer her this way ! and plus i rasa dier ada kurus sket la.. sukker makeup dier yang ala2 natural gituh... baca ?! tak lagi... baru tgk2 gambar... ahahah...

2 comments:

  1. aahla..sgt differ dr yg dlu2 nye version dia :) lg cantik n natural gitu :)

    ReplyDelete
  2. betol kan ?! ** nasib baik ada yang sokong**.. nnti tgk which brand sponsored the makeup.. very natural gituh..

    ReplyDelete