Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, February 18, 2010

Senja Permai - saya tonton



Drama 'mesti tonton' ku sekarang nih... saper sukker tgk ? saya ! saya ! Kalau boleh tak nak miss drama nih..hahaha.. setiap malam.. dari isnin hingga khamis.. jam 9 malam.. di saluran astro Prima.. aiceh... macam tlg promote astro plak. baca siap ada tone lagi..

actually tertengok.. bukanla plan nak follow. mak dok kat rumah hari tu jenguk auni... dah ada mak kat rumah...takkan nak layan CSI plak kan.. bagila can mak tgk drama melayu.. dah tetiap malam tgk... macam best plak...hahaha... skang kalau miss satu episode macam tak puas hati gitu... wallahh~~

paling sukker tgk mimi ngan hairi ngan mak mertua dier tuh... mimi lakonan zarina zainudin.. apsal watak dier cam tuh er? tapi kelakarla... boley go dengan mak mertua dier... mak mertua pon sporting... layan~~~ layan la perangai menantu yang ntah apaper ntah.. hahah... kelakarla... nak jadi pengacara... tapi tak reti.. dier nyer ngada2 tuh jarang tengok aa.. zarina zainudin dalam kamelia katrina lain character nyer.. totally different.. watak bendul ngada2 nih kena ngan dier... takdela ku meluat sangat..hahah.. makeup waduuhh tebal..especially tang mata.. eye shadow lawa la..

better la..daripada family norman hakim... kalau la mak mertua macam tuh...aduuhhh... jennuh.. tp depan jiran2 pandai plak cover menantu.. ada bagusnyer jugak la di situ.. bergaduh dalam rumah jer.. jgn sampai org luar perasan... norman hakim ? i dont like ! watak tak berprinsip.. watak die tuh menggambarkan dier seorang yang tak tegas.. tak boleh buat keputusan.. tak berpihak.. not respnsible to the family... lepas tangan. dengan bibir pink dier tuh... tak sukker aku ! yasmin..erm.. awal2 macam meluat sket.. tp lama2 macam OKla.. lain bennar dengan watak qaleesya dulu tuh... but OK.

Family dian macam tak de problem sangat la... pada ku hanya problem budak2.. setakat ni la... because thru my reading... bigger issue is bapak dier nanti. tp start episode biller tu...wa tarak tau la.. cuma kes anak sulung ngan azhar sulaiman.. erm... of all the people.. kenapa azhar sulaiman yang berlakon er...? ramai je lagi org lain... tapi takpela... ku takde problem pon dengan azhar sulaiman.. layan jer ~~ cuma..anak sulung dier tuh...erm... jarang org dah buat salah.. kantoi plak dengan mak and bapak sendiri.. still berkeras kata dier tak salah ! ada ke cam tuh ?! no la !! in reality (my opinion la).. kalau dah kantoi yang memang sendiri salah... biasanya org tak berani melawan. especially towards mak and bapak sendiri.. bukan gitu ke ?? ini dier boleh mati2 kata boyfrend kawan la.. takde apaper la... ish ! part ni.. skrip tak logik la.. tuh..dah jadi pengkritik drama aku.. ahahah...

apaper pon.. malam2.. dah takde la buntu lagi..at least ada benda nak layan. auni pon kadang2 boley layan gak.. ahahah..bergolek2 kami depan tv tuh.. en abang pon..sambil2 internet gewang tuh pon..dok kerling2 gak kat tv.. walaupon cerita ni setengah jam jer.. tapi sebab dier buat tiap2 malam.. kiter pon rasa ok la... takdela rasa tak puas tengok... maka saya akan layan cerita ini.. currently dah 30 episode lebey... total episode ada 68 gitu... byk minggu lagi nk layan.. and ulangan every day 430ptg... jom layan yer~~ best tau...

No comments:

Post a Comment