Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, March 6, 2012

blusher baru...

belom beli lagi pon... tgh memikir mikir dan mensurvey survey nak beli blusher apa... haishh.. selama ni dok pakai apakah? oh selama ini saya pengguna setia blusher clinique... sgtlah cantik ! sangatlah sesuai dengan saya ni...


tp blusher ni agak sensitif.. time2 tu.. bukak2 jer tgk dah berderai.. mungkin terhentak ke apa... tp senang sgt nak terpecah blusher ni. Harga tak la murah sangat... so kalau dah pecah tu..hadooiii... kechiwa sangat!!

then berubah angin pula kepada...





laura mercier pertama kali cuba.. eye shadow nyer OK. cantik.. tp blusher dier buasa2 sajer... mungkin sbb dah biasa guna blusher yang ada 2 3 tone... so bila guna 1 tone blusher ni... rasa macam tak bess plak...

so sekarang masih mencari lagi... mencari cari info. dan blusher yang sesuai dan color yang cantik2... ada dah jumpa... macam nak try...huhuhu...



beneFit. blusher dier cantik2... macam menarik! harga ada murah sikit dari clinique... nama2 dia sungguh kelakar... tapi sugarbomb ni nampak cantik dan review2 semua positif... jom cuba!

No comments:

Post a Comment