Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, April 28, 2010

Clinique Mothers Day Gift.. a gift she'll love...


Tidakkah set ini murah ?! tidakkah ?! i'm a mother... can i get one for myself...?! aiceh~~ sempena meyambut hari ibu... (hope2 en shahir bacaa la entry ni.. kekeke)


Beauty favourite.. clinique most wanted colors - a give i'll love... ceh ceh. yg paling i suke dalam set ni is the eye shadow... brown ke purple tu ek...?! i prefer kalau brown.. sbb purple masih ada... my clinique mascara mmg dah lama habeess... so just nice kalau dapat yg nih. gloss pon soro2 nak abes.. tp gloss dalam set ni macam garang giller kaler... berani ke aku nk pakai.. hehehe... the floral beg... urrmm.. ok la kalau ada, apa salahnya... make up remover... seriously i tak pernah ada.. alaa.. bukannyer aku makeup beriya bagai sgt... tp kadang2 mascara tu la kot yang susah sket nk take out...
so...worth tak kalau teringin nak beli..?! terpaksalah mengkuburkan CD untuk auni...hahahah....


there are other sets for mothers day promotion ni jugak.. set perfume la.. set mosturizer la bagai...tp tak berminat sgtla.... i cuma minat yang ni jer... alaaaaahai!
akhir kata... entry ini saya tujukan buat en shahir tersayang... wakaka.... tak boleh ke?! :p

No comments:

Post a Comment