Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Friday, April 23, 2010

Tudung Velvet RinnaRitta

pandai betol memilih hari berniaga yer... hari gaji diorang dtg...hehehe... marketing stratergies. pandai...pandai !

hari ni time lunch pon rasa tak lapar...dek mata dah berpinar pinar excited membeli belah tudung... tapi tudung kakak ni mmg i sukkkerrrrr sgt2... especially pattern velvet tuh... aduh.. i like~~ these 2 kakaks named themselves as RinnaRitta.. first time i met them i mean their booth, was at Subang Parade.. accidentally.. bcos tujuan sebenar nk pergi mothercare aje.. tp actually mmg byk booth kat depan foot spa tu rupanyer... xpernah tau la plak... huuu... so waktu tu la dah berkenan bebenor dengan tudung diorang nih... cantik~~~ sempat la amik no handphone...



So hari ni... heheh... diorang bukak booth kat my opis plak... hahahah... minah2 kat opis ni bukan boleh.. diorang mesti bellli punyerla... wakakakak.. mmg pembeli tudung tegar... sessi beli membeli tudung berlansung waktu lunch~~ (tak melanggar undang2 tau!)





yang tudung silver is K.ita (tuan tudung).. she looks younger than her age... jeles i


tudung yang k.ita pakai tu la yang aku bekenan.. velvet.. isk mmg cantik la! tambah dier plak pakai... mmg nmpak cantik! color tu nmpak x over... nampak relax tp nmpak mahal! mmg pricey sikit pon ...ahahahah... tapi apa salahnyer kan ?! dah cantik !



kawan2 yang excited membeli tudung



ni tudung yang saya beli! seronokkkk!!! tudung velvet.......cantik!



pilihan tudung RittaRinna banyaaakk... wide range of choices, pattern, colors & materials... mungkin ada yang suka awning thai silk.. munking ada yang suka awning bukan thai silk... so u alls byk pilihan... price range agak2 rm 39 ~ rm70.. ikut jenis kain and awning... isk... i mmg sukkerla tudung2 dier... heheh... kalau nk berminat.. tgkla website or u can just go to subang parade.. weekend shj... rite infront of foot spa...

No comments:

Post a Comment