Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, April 1, 2010

Fish Foot Spa at Jusco Equine : Gellliii~~

kalau ada org lain kurangla ikan kat kita


Pernah dengar foot spa? Diri sendiri tak pernah plan untuk pergi... sampaila kakak kat ofis nih.. ada sorang tuh...share dier punyer cerita.. macam best plak ! dier buat murah woo~~ setengah jam 5 ringgit jer... tidakkah itu murah giller.. haa...dier gi buat kat Taman Pertanian Malaysia (Bukit Cerakah).. macamanala dier boleh tahan geli setengah jam tuh..hehhehe...


Seruis gelliii~~ diriku buat kat Jusco Taman Equine... itupon kebetulan jer... sebenarnya xsudi ikut hubby gi kedai pancing.. suh drop kat equine park jusco..plan nak jalan2... tetiba terjumpa la plak... dah la mmg tgh cari2..ada plak depan mata... tanpa banyak soal terus jer try... sorang2 plak tuh..akhirnya gelak besar pon sorang2....hahaha... tak berenti aku gelak.. mmg gelii..






kakiku di kerumuni ikan..auww! gelli!


yang saya pergi kat Equine Jusco ni pon tak la mahal sangat... sepuluh minit 5 ringgit... tp sebab macam tak puas and sbb syok ku tambah lagi 5 ringgit.. so ku buat 20 minit untuk harga 10 ringgit... 10 minit yang pertama tuh..aku gellllaaaaak~~~ajer tak berenti... ahahhaha... the other 10 minutes tu barula menikmati "micro massage" dengan tenangnyer~~


saper nak cuba?! cubala~~ kompem nak cuba lagi..hehehe... antara kebaikannya adalah...


  • membuang sel2 mati di kaki** kulit2 kering segala alam laa..

  • sebagai micro massage** relax tapi gellii

  • melancarkan perjalanan darah

  • theraphy** aku asyik gelakk jer tak berenti renti.. luper sekejap tensen di opis

  • melicinkan dan menggebukan kaki** <-- yang ni tambah sendiri... hahaha... kaki jadi super licin dan ringan...


ikan yang sentiasa menunggu kaki...hahaha

boleh cuba la... seronok.. biller la nak pergi lagi ni... anda2 semua tak perlu risau..ikan ni semua tak de gigi...rongak2 belaka... oh nak share lagi satu... sebelum terjumpa foot spa di equine ni... i pernah plan nak pergi Fish Foot Spa di Subang Parade tuh... aduhhhh..mahal giller... setengah jam 38 ringgit tu~~ ish...ngarut betol... pegi je la tempat2 lain yang murah.. kalau di Equine Jusco nih...tempatnyer betul2 pada entrance Jusco ground floor.. ade gak mintak kad...tp kad dah habeh la pulokk... katanya dah nak dekat setahun kat situ... xde plan nak pindah2 buat masa ni...cuba la~

No comments:

Post a Comment