Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, April 26, 2010

i love days without pampers

yeah... i love days without pampers.. i really do ! tong sampah pon tak penuh... bau pon tak busuk.. tidakkah itu melegakan mata dan meringankan beban hidung.. hmm... alangkah baik nya kalau boleh fully CDing my doter.. tak payah nak beli2 pampers lagi... kan?!


tp itula... masalah dengan CD ni... ianya agak mahal ! price range about RM35 ~ RM120... mmg mahal la pada saya nih... tp tak semestinya yang murah itu tak bagus dan yang mahal itu hebat... bergantung pada jenis, materials, usage dan brand! (wakaka...brand tu my personal opinion la...) tp setakat ni average price cd2 yang saya dah beli dalam RM 70~ Oleh sebab itu saya hanya boleh budgetkan 3 bulan 1 cd...ahahaha.... tp kalau sale.. apa salahnyer beli lebih kan ?! wakaka... kena potong budget tempat lain plak aa~~


tetiba sekarang berminat nak beli CD lagi... macamana?! 2 bulan lepas (ujung bulan 3 <--baru sebulan lepas ok... :P) dah beli satu dah.. AIO urban fluff... 1st and 2nd time pakai ada leaking... masuk kali ke 3 dah OK... sekarang ni dok nengok AI2 Monkeez... the webshop is EverythingBabything.. alaaahai ! comey2... owner of the webshop is Joanne... konsep kedainyer a bit different from others.. she promotes cds from community who sew their diapers from home with their own hands.. urgh..sungguh mother earth.. so i'm into the AI2 Monkeez pattern.. AI2..ada 11 layers..(giller byk layer dier..kalau leaking gak tak tau la nak kata!) nk tukar ke AI2 la plak.. sbb pocket cd mcm dah byk plak... so ?! bile yg nk bershopping nih...


among CDs at EverythingBabything.. Happy Heinz (bottom leftside) sekadar hiasan...



gambar hiasan jugak.. my doter last weekend.. seronok goro2 satu rumah 2 harian...

4 comments:

  1. akak tingin gak nk pkikn anak2 cd nih tp xmampula fina..sbb xmampu, akak pakai kn anak2 akak napkin je(nihon ni katta napkin tau!!different)..hehe..tp Alhamdulillah setakat ni xrs susah..n jimat diapers gile2..

    ReplyDelete
  2. waa..mmg best tiap2 ari fully cd, tong sampah clear aje :) nak beli gak, beli sikit2 :)

    ReplyDelete
  3. hi k.maya..thanx for stopping by... napkin nihon! ! macamana rupanyer tuh ?! excitedla plak... kekeke...

    ReplyDelete
  4. Huda... mmg kena beli sikit2 pon... kalau tak rabak poket... benda lain tak merasa plak nnti..

    ReplyDelete