Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, June 22, 2010

No More Toys "R" Us at Subang Parade

Toys R Us is no longer at Subang Parade.... yang tinggal sekarang hanyalah Baby Cottage terkontang kanting kat 2nd floor tuh... last month kot i pergi... kechiwa... sbb dah pindah ke Empire Gallery Shopping Mall... huhuh.... oh ya... Royal Selangor pon dah pindah gak... no more Royal Selangor at Subang Parade yer... moved to Empire gak....




Sudahkah anda ke Empire Gallery ?! tempatnyer belakang Subang Parade jer... tidak jauh dan tidak susah bg org2 subang....











i pergi dah hari tuh... 2 3 minggu lepas... bagi mereka yang nak cari baju anak2.... Poney ada... Lovely lace ada... Chateau de Sable.. Pumpkin Patch... Kidz World.. soon opening is Adams Kids... selain tu boleh cari di Tangs la... kat Tangs yg i igt hari tuh.. brand hallmark ada...




dekat lobby... ruang melepak lepak











lunch at Italiannies



Kedai makan pon mestilah ada kan... tp you wont find KFC or McD kat sini yer.... kenny rogers adala... kalau nak tau lebih details boleh klik di sini... pergi...jgn tak pegi... parking tgh free lagi ni.. sampai bila tu saya tatau la....

No comments:

Post a Comment