Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Monday, June 7, 2010

Filem Lagenda Budak Setan... sudah tgk !

Lamanya tak tgk wayang yer. Last tgk.. auni masih di alam lain.. hehe...

Urgh...lagenda budak setan.. i dah tgk.. hari jumaat hari tuh... with my mate... Auni ! thumbs up auni... good girl! nanti mummy bawak gi tgk wayang lagi yer... kiter tgk cerita auni plak.





Nak kongsi sket pasal cerita ni... Lakonan Farid Kamil & Lisa Surihani dah biasa kita tgk.. am i over expecting from them ?! Nak kata BEST giller cerita tuh...erm... to me xdela best tahap giller... tp OKla... mungkin combination farid n lisa dah terlampau common... dah byk sangat diorang ni di gandingkan berdua... farid pon i rasa lakonan dia dalam lbs terlampau bersahaja... macam relaaxxx sgt.. relax yang to me kurang impact.. i'm no expert.. tp itu yang i rasa la... lisa as usual..comel, cute.. badan dier kecik kan ?! sukker time dier pada t-shirt and track suit jer.. nampak badan dier very the sekeping.. i like ~ gandingan diorang bedua ni mmg romantik.. tp itula... dah takde umph! dah rasa biasa...


farid kamil is the budak setan, met lisa surihani, fall in love.. then promise to get married after their studies.. farid then on special college project was sent to suburb.. i tak tau kat ner.. tapi scenery mmg cantik.. xde jalan raya.. no electricity and of course no communication tepon, tv, handphone bagai... so diorang lost contact for about 1 year.


di situla lisa dipaksa kawen dengan azmi aka que haidar.. yang betol2 meninggalkan kesan.. is que haidar la kot... urgh ! giller ! giller takut time dier pukul lisa tuh.. wallaa~~ macam psycho. boleh terkeluar "allah~" dari mulut i tau.. punya la rasa ganas... dia pukul minah tu betol2 ke? ish giller real. azmi ni semenarnya sayang kat lisa tp tula... jelous kot! tu yang dier pukul minh tuh teruk2.. urgh menakutkan ! lakonan yang giller manthap !


lisa terpaksa lari sbb terlampau tak tahan.. unfortunately.. accident ! iskk...eksiden la plak.. terpaksa ubah personaliti dan muka.. di sinila keluar sorang minah yg i tak pernah kenal... syikin kamal.. cerita apa dier berlakon sebelum ni ?! tarra taula... lakonan x bess sangatla.. tp make up dier cantik !! kikiki... i sukker color lipstick dier.. membuatkan i tertanya2... brand apakah itu ?! color apakah itu ?! kikiki...agak brown2 sket... the makeup pon jadikan kulit muka nampak very fair n licin... sorry yer..no comment on her acting...


ending yang meninggalkan question mark.. ya lorr... dier ada tulis to wait for the second part.. ada sambungan.. i tak baca la buku ahadiat akasha tu.. tp biasanya baca buku lagi meninggalkan kesan kot... compare to movie... itula mungkin sebab kita expect more.. agaknyela... this movie cacat celanya xdela... tp xderla besstt giller. worth watching.. for those yang nk tengok tp belom tgk... pegila tgk !

Lagu by Filianti Vlee- Hilangnya Cintaku... nice song ! i like ! itu ajela yg aku dok nyanyi 2 3 hari ni...


rambut kita macam sama la auni !

Disajikan gambar my mate yg tlg temankan i tgk wayang... walaupon my mate suku way dah ambik botol ttdo lena...



auni awal2 ada takut sikit.. mungkin sbb bunyi yang kuat kan... tp... lena xsedar sampai habih cerita... kena kejut plak sbb nk balik... heheh... thanx auni ! good girl ! nnti kita tgk wayang lagi yer.. tgk citer auni plak....

3 comments:

  1. bace novel dia tp dh x igt jalan cite..cam best je kan :)

    ReplyDelete
  2. kalau free apa salahnyer gi tgk.. support filem melayu.. husna dah pernah masuk panggung belom? my doter first time try ni..nasib baik OK. :)

    ReplyDelete
  3. alaa..maira blum try lg tgk wayang..kakak die ciya dulu ok jer..takut nk try coz die ni jenis xtakut ape pon..kang mau die bt wayang tu mcm umah die sendri..huhuhuh

    ReplyDelete