Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, June 17, 2010

Package : i-city & Jakel Shah Alam

Saya sudah sampai ke i-city dan Jakel shah alam... yey !! alaaa~~ macam best sangatla yer... biasa biasa ajer...



Tapi korang jgn tak sedar yer... always be alert ok... walaupun baru bulan rejab nih... there are still 2 months to go before raya... tetapi ! tailor dah tak sudi nak ambik tempahan tau !! aduh makin tahun makin dasyat yer... harga pon dah tentulah kot.. menaik naik nyer... ada satu masa tu pernah saya mentioned pada auni... suh pandai menjahit.. senang esok2 di hari hadapan... ahahha...



jakel shah alam tu rasanya 4 tingkat kot... larat naik sampai tingkat 2 jer kan... tujuan nnyer bukan nk beli langsir bagai... nak beli kain buat baju raya jer... so dapat la apa yang dihajati... i beli...errmmm...1..2..3..4..5..6... hehehe 6 pasang rupanya aku beli ek... tak sedar plak ! hahaha...tuhan tak marah rasanya... sebab saya beli pon satu jer utk sendiri.. lain2 tuh untuk "mak-mak" saya...



Jakel shah alam baru launch April hari tuh.. kira tak baru la jugak... kan bagus dah ada satu cawangan kat area sini... tak yah susah2 nk ke jalan TAR lagi... seperti kebiasaanyer.. sebelah jakel mestilah ada Ariani... tapi mintak maap yer.. tak sempat nak jenguk... i pergi lepas kerja... so parking senang ! nak cari kedai pon senang ! almaklumla... tinggi melangit.. location tepi simpang jer.. tak susah org nak cari...kalau dari klang.. selepas tol... kalau dari shah alam sebelum tol... sila exit UITM & Kg Jawa... access very the senang ! kedai bukak antara jam 9 pagi sampai 8:30 malam... tp waktu i pergi tuh... dekat kul 930 baru tutup...




kalau korang pegi Jakel... elokla lpas tu pegi i city terus.... bukannyer ada apaper pon... sajer.. tgk2 lampu... auni terlampaula excitednyer tgk lampu2 tuh... dari jauh lagi dah riuh...





nasib baik bawak payung... tgh syok menikmati lampu2... tiba2 hujan daaaa~~~ terpaksa la menyelamatkan diri...hehehe... kalau la ada camera yang bulat2 yang besar2 tu kan... ishh lagi best... takpela... ada rezeki nanti kita beli yer....

2 comments:

  1. wow! soping sakan ek..ok gak tu sekali sekala kan :)

    ReplyDelete
  2. betul tuh.. sekali sekala jer tau...

    ReplyDelete