Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, October 7, 2010

Deco perhiasan dapur # 2

Dah lama xbukak AT... dah lama tak meninjau ninjau keindahan dapur... sebabnya dapur sendiri di rumah sekarang amatla tunggang tebalik..... lately aje malas bebenor nak ngemas dapor.. aper kena nyer ntohler.....



so sajela buka2 apartment theraphy... kot la mood nak mengemas dapor tu ada balik..... harap harap ada la hendaknya....



sukker la dapor yang terang dan putih macam ni ! cantikkan ?! tapi mesti kena selalu maintain...putih maaa... jenuh selalu kena tonyoh.... koleksi pinggan2 colorful...dari dulu dok berkenan... tp belum buat apa2 action lagi.... lagi pon xjumpa laa.....





amacam kitchen cabinet color pink... ada berani ??! saya tak berkenan... hehehe....





kuning ni nampak cantikkan ?! saya pon nak letak la sedikit bunga2 hijau kat dapor.... nampak berseri plak....










cabinet yang hijau ni pon nampak cantik.... mmg setuju sangan letak glass depan tempat memasak tuh.... tp kebanyakkan kita pon akan letak tiles yg kecik2 tuh... itupon OK...senang cuci....







last but not least.. lapik peruik panas.... amatla menarik dan cantik... xder org ke yg boleh tlg buatkan satu ?! :) nampak mcm senang ajer nak membuatnya..... tp saya tak reti !

2 comments:

  1. glass kat tempat masak mcm tu ada jual kat ikea wehhh...ari tuh nampak..berkenan sgt2..stylish nampak..tp dok umah sewa maleh la den nak beli...hehehe

    -ain-

    ReplyDelete
  2. kumpul duit dulu ain... ada rumah sendiri nanti...zaassss je beli.

    ReplyDelete