Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, October 6, 2010

Saya dan Hari Raya Office

Rasanya kalau nak cerita tentang sambutan hari raya di kampung... dikirakan sudah agak basi.... jadi saya cuma nak bercerita tentang sambutan hari raya di office aje lah... baru lagi gambar2 nih... sambutan di Concorde kitorang buat 1hb... pre-sambutan anjurah wanita2 office kita buat minggu sebelum tu... 24hb....

komuniti di office saya ni kecil kecilan ajer... ladies adalah dalam 12 13 org... dan satu floor ni pon mungkinla ada cuma 40 staff. komuniti yang kecik macam ni memudahkan kami bergaul rapat antara satu sama lain... kami tidaklah kerap buat makan2 ni... tapi kalau ada sorang yang cadangkan.... PASTi akan ada yang menyokong dan dari idea yang kecik asalnya... jadilah satu jamuan makan yang meriah....


jamuan makan di office tahun ni lebih meriah berbanding tahun lepas... tahun lepas ladies yang plan... then ladies2 ajer yang makan... tp tahun ni kitorang dapat ajak jejaka2 sekali makan... bukan order bukan cathering... its an office potluck....




OK laa... ladies kat office ni sporting2 belaka... mintak tolong masak A...boley... mintak tolong masak B... boley... ended up lauk memang meriah... senang buat kerja dengan org2 begini... mudah & cepat selesai....



Sambutan hari raya tahunan office buat tahun ke 3 kitorang buat di Concorde juga... semakin tahun Concorde Shah Alam sentiasa memberikan service yang terbaik... dan makin tahun makin baik... as a committee member... we faced no problem at all.... semua committee amat committed. biasala kalau ada tinggi suara ker... tarik jeling mata sikit tu... asam garam la... tp overall the event went well.




Auni and en shahir will always came later... tak sanggup nak suh diorang datang sekali dengan saya... saya perlu ada awal... and perlu balik lambat... so auni macam last year datang dalam kul 9 gitu... nasib baik auni x meragam.... tp malu2 plak bila org tegur... cet!



Malam dinner antara orang2 yang terlebih gembira.. mestila committee... kalau nak pakai over2 pon ...kalau nak makeup over2 pon... and kalau bergambar over2 pon...mmg geng committe la... xper2...sila sila la yer....


begitula sambutan raya office saya... yang sememangnya tiap2 tahun meriah... tet tot!

5 comments:

  1. wah meriah sungguh!makanan sume nampak sedap:)

    ReplyDelete
  2. bukan sahaja nampak sedap... memang sedap!

    ReplyDelete
  3. meriah nya...jeles2...nak jugakk!tp nak abes raya dahhhh...

    ReplyDelete
  4. mmg meriah... tp yang kita buat buka puasa hari tu pon meriah gak per ! rasa macam nak buat selalu kan ?!huhuhuu....

    ReplyDelete
  5. ehehehe..tu la pasal mcm nak wat selalu aje..tp penat jugak...aida soro2 nak bersalin kot ek...

    ReplyDelete