Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Wednesday, July 14, 2010

apa jadi Isabella episod 1...



Semalam tengok isabella episod satu.. lakonan vee dan rosyam.. urrmm..?! ada yang macam kelakar... especially penggambaran di london tuh... urgh...ada macam pelik... kenapa macam kelakar sangat...



suara mmg rakaman semula... and tak align elok pon dengan pelakon.. camera tak focus pada pelakon yang bercakap pon.. camera bergerak ke sana sini... pening tgk cerita macam tuh. camera mmg tak focus lansung pada pelakon2... kejap gerak sana...kejap gerak sini... huuuu... x best la...

then saya ada googled sket... found out yg memang they faced dificulties shooting at London... nasib la...saper suh buat kat sana... we expected better!

then dressing nampai dasai (kuno)... make-up dengan hair do nampak ketinggalan.. apsal jadi macam tuh ek... i dun know... lighting ka... apa ka... tp mmg ada kureeng.. takkan la sebab hero dengan heroin senior... so yang sampingan2 tu jadi ala kadar je plak... ermm... rasa macam kechiwa sket tgk cerita semalam...



Xper...kita maapkan dulu... mungkin sebab baru episod satu... cerita ni ada 26 episod kesemuanya... disiarkan setiap selasa jam 930malam di Astro Prima.. pastinya peminat2 Rosyam takkan ketinggalan punyer... i bukanla peminat... tapi sukker gandingan Rosyam and Rita Rudaini.. especially dalam cerita Rozana... eheh... untuk cerita isabella... dok berharap gak ada sesuatu yang Boom!!... harap2nyer adala~~ saya akan terus menonton minggu depan...

No comments:

Post a Comment