Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Saturday, July 3, 2010

decoupage # 5: pagi sabtu saya~~


pagi2 sabtu yang redup dan sejuk ni... awal2 lagi dah cari senjata... cari gunting... menggunting rambut anak dara sorang ni...

rambut auni ni kategori yang mmg cepat panjang... rambut depan dah 3 kali mummy potong... rambut belakang dah potong sekali.... itu pon masih nampak panjang lagi... kalau compare dengan cousin dier ker... or tgk budak baya2 dier ker.. rambut dier mmg panjang ! nasib baik rambut auni lurus... senang nak di urus.. ye la rambut mummy dengan abah pon mmg lurus...








Lepas potong.. nampak macam muka auni bullatt.. heheh... dah macam rambut jepun plak... senang plak amit gambar kali ni.. siap posing senyum2 plak...

malam tadi sambil tgk Pirate of The Caribbean kat TV3.. sempat menghabiskan kerja decoupage pada botol jem... cantikla ! suka plak tgk... tisu beli pada k.affeen... color tu.. pakai satu kaler jer.. butter milk rasanya... sajer amik tisu yang background yang lebih kurang dengan butter milk kaler tuh... ish suka plak ! lepas ni igt nak beli lagi satu dua kaler... nk buat untuk botol jem jugak...













inilah model yang suh pegang elok2 tak mau pegang... tapi bila mummy nak pegang... dier plak sebok2... haa... ini sebelum ptg rambut... see rambut depan dier dah masuk2 mata... tak lama lagi nanti mesti kena potong lagi....

4 comments:

  1. cutenye auni lepas potong rambut :) mmg cam jepun..hehe..jd model mama lg..

    ReplyDelete
  2. huda, rambut dier akan cepat pjg tuh... mesti nak kena gunting lagi soon..

    ReplyDelete
  3. jaja, jgn aa suh dier buat geram.. xsyok tgk..

    ReplyDelete