Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, July 29, 2010

L.O.V.E... class with baby sitter


auni dengan rambut baru... baru potong


The other day... kisahnya my doter bergaduh dengan budak2 lain di rumah babysitter... merebutkan bola.... wadduuhh.... dier dah la yg paling kecik... mmg la kalah !! tapi sebab dier tau bola tuh bola dia... itu yang dier lagi bengang tuh...

babysitter kater menangis sorang2... tak mau di pujuk... jangan di pegang... akhirrnya... selepas hampir 2 jam menangis... tertidur sorang2....kesian anak mummy.... babysitter pon sayu jer bercerita....


total ada 4 org yang my babysitter jaga... auni dan 3 adik beradik.. sorang kakak (4+) dan sepasang twin boys (2+).. auni 1+.... yg berebut ni dengan bebudak lelaki twin tu laa.... last babysitter sorok bola tuh...saper pon tak dapat...

mummy dah kena warning dari baby sitter "parents are not allowed to bring toys to nursery... so tollllooong la jgn bawak toys lagi..... bawak food takpe... bebudak diorang mmg takkan mengalah kalau bab toys ni.... tolllong jgn bawak lagiiii..." :P aammmppuunn mkcik... saya takkan bawak lagi (tho semenarnyer auni yg bergolek golek nak gak bawak bola)


selepas semua mereka2 ni berperang.... makcik lela (babysitter) telah membuat inisiatif untuk memupuk semula kasih sayang mereka... cheewwaahhh.... bagus cik lela ni... :) mereka2 telah dikerah untuk melukis kata2 sayang L.O.V.E..... tgk la gambar tuh....






siap auni nyer pon ada gak.... iyor sgt la dier yang buat tuh....hehehe... dah masing2 buat.... ditampalnyer di dinding rumah.... dulu ada hasil mewarna masing2... lupper plak nak amik gambar.. auni punyer mewarna yang paling cantik... sbb bukan dier yg buat :P hahahah.... makcik lela yang color kan untuk dier....


itula auni dengan perangai macam2 nyer sekarang... kuat benar merajuk.... siapa la yang diikutnyer tuh :P

No comments:

Post a Comment