Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, December 5, 2010

Clearance Sale~~ Shopping pinggan mangkuk !

Sesungguhnya tidaklah saya plan untuk membeli belah di kala road tax n insurance kereta nak kena renew minggu depan... tapi apakan daya... saya insan biasa... lemah sungguh dengan godaan SALE nih..... aduhh.... tp saya sukke sukke sukke....

Katrin BJ warehouse sale... warehouse dia ni exactly depan office saya ! huuuu.... sebagai seorang wanita sejati... saya mmg tak tahan kalau tak beli :p
saya sempat shopping lunch hour hari jumaat hari tuh...


apakah yang di jual di sini ? owwhh... macam2... cookware, household goods, glassware, BBQ dan macam2 lagi... boleh terjah website di SINI


pinggan mangkuk kebanyakan yang ada luminarc, arcopal, royal albert...... yg lain tak perasan... ada banyak lagi... seronoknyer~~ rasa macam terapi plak... huhuhu... pilihan xdela sikit sgt.. dan takdela byk sangat... tp boleh la kalau kita nak buat pilihan






ada 2 bahagian... dalam bahagian pinggan mangkuk... kat luar banyak brg masak..periuk pelbagai saiz dan jenis... adduhhh seronok nengok nyer.. kalau nak cari tutup sahaja pon bleh... nak cari periuk sajer pon boleh...


hasil shopping saya.. :)

jadi kesimpulannya... sempatlah saya merembat pinggan makan dan mangkuk lauk set bunga 6 set.... :p pinggan makan luminarc sekepin 10 ringgit... murah la kot ek... xkira la... dah kenan... murah je ! :p (wagamama)... selain itu saya juga sempat membeli periuk Maxim 24cm... mmg tgh mencari pon... so rembat juga... jadi saya amat suka hati....

1 comment:

  1. salam atfina,

    i baru terbaca post u ni..memang dekat situ ade jual arcopal ye..nak cari arcopal dh lama xdpt..

    jay..

    ReplyDelete