Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Tuesday, December 21, 2010

Peraduan Pengembaraan Upin Ipin & Huggies

borang boleh dapat di mana2 kedai yg ada huggies


hari tuh dah join satu contest...tapi x berjaya... sob sob sedihnyer~~ jadi kali ni nak cuba lagi sekali... dapat tak dapat tu.. rezeki namanya ye dak ?! yang penting kita hantar aje la...

Contest seterusnya juga anjuran Huggies ialah Pengembaraan Upin & Ipin bersama Huggies... saya bukanla tau ada contest ni pon... my doter yang tiba2 nampak dekat tempat beli huggies last time.. dier ternampak pon sebab ada gambar upin ipin... baca2.. tgk syarat2 peraduan pon senang ajer... so kita pon cubalah....




ikut 3 langkah mudah



Hanya perlu ikut 3 langkah mudah..... pertamanya beli mana2 produk huggies... mmg kena beli pon... semalam tgk kat Jusco murah... L60 RM 35 so rembat 2 pack... keduanya... isikan butir2 peribadi anda.... owhhh...senang jer... dan langkah terakhir... lampirkan resit pembelian dan juga kod bar produk huggies... "senang senang senang"... bak kata ipin... :))



Contest berakhir pada 31 Dec 2010



Haaaa... dah siap pon... tulis tulis... tanda tanda... masuk dalam sampul... terus hantar... Bismillahirrahmanirrohimm....ada la rezeki handaknya..... beriya iya bennar...


OK... hadiah2 nyer... ada 10 hadiah utama... penginapan 3 hari 2 malam di Sunway Resort & Spa... hehehe...dekat ajer~~ then ada hamper & produk huggies bernilai RM 500, RM 300 dan RM 50... beserta barangan upin dan ipin... ish ish ish...kalau my doter dapat nih.... MESTI dia suka !!!

5 comments:

  1. amin..mudah2 an ade rezeki tu :)

    ReplyDelete
  2. tu la huda... tiup2 sket yer.. huda mmg ada luck betol contest2 gini... saya ajer yg belom dapat2 lagi :)

    ReplyDelete
  3. dekat borang tu tulis result keluar 21 jan kt laman web huggies tp x de pun result nyer....

    ReplyDelete
  4. yup... i remember waktu isi borang dulu... keputusan akan diumumkan pada 21 Jan... saya seawal awal 21hb pagi saya dah check.. sampai sekarang check dan masih xde.. i even called the hotline...but nobody pick up... apppala diorang ni... anti klimaks sugguh...

    ReplyDelete