Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Thursday, December 9, 2010

An unexpected gift...

An unexpected gift... thanx so much....
kita pastinya suka dengan hadiah yang tak di jangka... today i received watch as a token of appreciation from my company... a casio watch...


jam ni special dari biasa.... they have engraved the 25th years celebration logo... now its more unique compare to the normal casio... my company is celebrating the 25th years celebration.. and our new car is the Inspira... now you know my company.... hehe.. tp saya anak syarikat ajer... i'm not really working in Proton...



the gift followed by some words of appreciation from the boss... boss proton ni bagus. he will continuously motivate the staff... dalam sebulan ada sekali dia akan hantar email / message to motivate the staff... objective berbeza beza.. sy tak tau org lain... tp saya selalu tertunggu tunggu mail from him... seronok nak baca...



thank you................



i rasa entry i ni macam bunyi sedih plak.... dapat hadiah pon sedih ka ?! cuba la bersyukur sikit... ish ish fina ni.....

tp bukan apa la kan............. kenapa bagi jam lelaki pada kami2 kaum wanita ni ?! yeha mungkin ramai yang kata..."alaaa... bagila husband ke.. abang ker..." mmglah takde masalah nak bagi... tp bukan ke ini hadiah dari boss kepada staff ?! committee yang menguruskan jam ni kena lebih peka dan sensitive laa.... kalau untuk kaum hawa.... bagila jam yang sesuai untuk kaum hawa.. barulah kami lebih gembira...huhuhu...

no offense yer... sekadar pendapat dan isi hati saya sahaja.... tet tot!

No comments:

Post a Comment