Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers

Sunday, December 5, 2010

Enfa kitty point saya....

suka.. suka !! Setelah penat berusaha dan mengumpul bar code kotak susu... kumpul aluminum foil tin susu auni.... auni hampir 2 tahun...baruuuulah dapat redem toy untuk dia....hahahahha...lamaaa tuh.. kena kumpul sampai 2 tahun...
tp auni dulu bf gak sampai 10 bulan... so kiranya jadi peminum enfa grow tegar lepas umur sepuluh bulan la..



yeah... first redemption... Enfa Smart Rotary Blocks. kitty points required: 800 points... saya mmg dah niat nak redeem toy ajer... yelahh yang lain2 tuh mungkin tak sesuai... balance pon ada 50 ponts sahaja

saya tak taula susu lain...tp susu enfa mmg ada point collection.. boleh dikumpul dari barcode pada kotak susu...or the tin foil...

  • 650g (barcode) - 15 points
  • 900g (tin foil) - 20 points
  • 1.3kg (barcode) - 30 points
  • 1.7kg (tin foil) - 40 points

auni dulu banyak barcode yang 650g...tp semenjak 7 8 bulan dulu dah bnyk 1.7kg punya tin foil.. so kira2 lah yer...kalau nak dapat 800 points... at least kena beli 20 tin gak tuh...my doter secara agak2nyer...sebulan ada 3tin kot... soo... uish...byk bulan lagi nak kumpul balik nih... how to redeem free gift.. boleh check di SINI

If you are not sure how much kitty points you have been collecting... just call.. 1-800-88-3585.. operator mereka amat membantu. just give them your ic number and your phone number...




takpelah...yang pastinya...800 points dah saya gunakan sebaik baiknya...process redemption amat cepat... anda hanya perlu download di SINI... isikan borang dan fax sahaja... the next day.. meadjohnson will call to confirm your address... 2 days after that... barang will arrive to you...
bagi saya... redemption items dari meadjohnson ni tidaklah menarik sangat... brg2 selain toys mmg tak menarik minat saya lansung... even toys ni pon adala beberapa sahaja... tp OK jer... syok2 kumpul...syok2 dapat... saya tak suka pos tin foil tuh sikit2... nanti nak kena bayar postage byk kali...so...kumpul dulu byk2...baru pos terus....





see... bila toys baru sampai... bukan hanya auni shj yang nak main... opah pon nak cuba gak... kikiki.. iwan pon dan dan nak tunjuk skill....


jadi kalau anak2 minum susu enfa.. apa salahnya simpan tin foils or bar code kotak susu tuh... tak susah... sebab bila barang dah sampai...org yang paling sukker sekali.. pastinya anak2 kita gak ! kita pon suka... sbb benda free~~~ tet tot!

1 comment:

  1. omg, tak pernah tau pun pasal nie...ev mth beli dekat 3 tin enfagrow 800g...adeh... sygnyer...camner ye nk join...?

    ReplyDelete